En bakılan konular
En son konular
Similar topics
Arama
Online E-Devlet Hizmetleri
Online E-Devlet HizmetleriTC Kimlik No
Vergi Kimlik No
SSK Hizmet Dökümü
İnternet Vergi Dairesi
Motorlu Taşıtlar Vergisi
Telefon Rehberi
ÖSYM Sınav Sonuçları
ÖSYM Sınav Sonuçları
ÖSS Sonuçları
KPSS Sonuçları
KPDS Sonuçları
LES Sonuçları
TUS Sonuçları
ÜDS Sonuçları
ALS Sonuçları
DGS Sonuçları
Diğer Sınav Sonuçları
ÖSYM Sınav Takvimi
E-Devlet Linkleri:
Devletim.com
Online Hizmetler
Milli Eğitim Bakanlığı
Üniversiteler
Sağlık Bakanlığı
Emeklilik Hizmetleri
Hukuk ve Adalet
Emniyet Hizmetleri
Ekonomik ve Mali İşler
İş ve Eleman Arama
Genel Devlet Kurumları
Bakanlıklar
Valilikler
Belediyeler
Kaymakamlıklar
Siyasi Partiler
Silahlı Kuvvetler
Sivil Toplum
Engelli Sayfaları
Elçilik - Konsolosluklar
Avrupa Birliği
K.K.T.C.
Turizm
Tatil ve Gezi Rehberi
Deprem Linkleri
Haber Kaynakları
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
E2 ,lerde Buket içinde iptv izleyin
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
[/b][/center][/b]
Bilgisayarinla Dreambox arasinda baglantinin oldugunu varsayiyorum!!!
1) Bilgisayarina "Dreamboxedit 5.1.1.1" programina yükle.
2) Programi calistir. Options kisminda cihazinin IP'sini yaz kullanici adi olarak "root" sifre de "dreambox"
3) Transfer butonuna tikla acilan pencerede "Göz at" ya da "Browse" dügmesine tiklayarak transfer edecegin kanal listelerinin yerini belirle
4) Dreambox'tan dosyalari al.
5) Ekranda kanal bilgilerini göreceksin. Solda detayli liste, ortada buket detaylarini en sagda ise buket isimlerini göreceksin.
6) En sagdaki bölümde sag tikla "yeni buket ekle" de.
7) Ekledikten sonra o buketin üzerine tikla ve ortadaki buket detaylari bölümüne gec.
Sag tikla, en altta IPTV ile ilgili bir sekme var ona gel, sagda "Ekle" diye bir secenek gelecek.
9) Acilan pencerede kanalin adini yaz, URL kismina da IPTV linkini yaz ve ekle butonuna bas.
10) Ekledigin IPTV linki olusturdugun buketin icinde görünecek. Kaydet dügmesine bas.
11) Tekrar transfer dügmesine bas ve bu sefer "Dreambox'a yükle" diye bir dügme var ona bas.
12) Ekledigin yeni buket ile IPTV linki artik görünüyor olmasi lazim.
13) Eger IPTV acmaz ise 9. maddedeki islemi yapinca sol üst kösedeki stream tipi olarak "DVB/TS" i sec.
14) Asagida görünecek kutulardan "Service Tipi" kutusuna "1" digerlerine ise "0" yaz ve cik.
15) Kaydet ve tekrar dreambox'a yükle. Bu sefer acilmali.
[b]
[center]Stream İLE ilgili pligin kullanmadanda artık kanal listesi buket üzerinden iptv entekre edip izleyebileceksiniz
emre dostum bligilendirdiği için çalışma gereği duydum kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
İlk önce dreamboxEDIT editörü çalıştırıp kullanmakta olduğunuz kanal listenizi cihazınızdan alınız ve buket,e İPTV buketi yaratın ve kullanacağınız editör
dreamboxEDIT_setup_5.1.1.1-1 olmalıdır
[b]DreamboxEDIT v. 5.1.1.1 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eklediğiniz İPTV buket içerisine girip boş alanda sağ tuşu yapıp İPTV and other streaming services ADD giriş yapınız
ve burada NAme ye isim ve url nizi yapıştırıp devam ediniz ve eklenen iptv nizi kanal listenizi tekrar cihazınıza gönderiniz
iyi seyirler..
[center]Stream İLE ilgili pligin kullanmadanda artık kanal listesi buket üzerinden iptv entekre edip izleyebileceksiniz
emre dostum bligilendirdiği için çalışma gereği duydum kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
İlk önce dreamboxEDIT editörü çalıştırıp kullanmakta olduğunuz kanal listenizi cihazınızdan alınız ve buket,e İPTV buketi yaratın ve kullanacağınız editör
dreamboxEDIT_setup_5.1.1.1-1 olmalıdır
[b]DreamboxEDIT v. 5.1.1.1 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 709x574. |
Eklediğiniz İPTV buket içerisine girip boş alanda sağ tuşu yapıp İPTV and other streaming services ADD giriş yapınız
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 709x573. |
ve burada NAme ye isim ve url nizi yapıştırıp devam ediniz ve eklenen iptv nizi kanal listenizi tekrar cihazınıza gönderiniz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 710x571. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 708x572. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x392. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 701x394. |
iyi seyirler..
Bilgisayarinla Dreambox arasinda baglantinin oldugunu varsayiyorum!!!
1) Bilgisayarina "Dreamboxedit 5.1.1.1" programina yükle.
2) Programi calistir. Options kisminda cihazinin IP'sini yaz kullanici adi olarak "root" sifre de "dreambox"
3) Transfer butonuna tikla acilan pencerede "Göz at" ya da "Browse" dügmesine tiklayarak transfer edecegin kanal listelerinin yerini belirle
4) Dreambox'tan dosyalari al.
5) Ekranda kanal bilgilerini göreceksin. Solda detayli liste, ortada buket detaylarini en sagda ise buket isimlerini göreceksin.
6) En sagdaki bölümde sag tikla "yeni buket ekle" de.
7) Ekledikten sonra o buketin üzerine tikla ve ortadaki buket detaylari bölümüne gec.
Sag tikla, en altta IPTV ile ilgili bir sekme var ona gel, sagda "Ekle" diye bir secenek gelecek.
9) Acilan pencerede kanalin adini yaz, URL kismina da IPTV linkini yaz ve ekle butonuna bas.
10) Ekledigin IPTV linki olusturdugun buketin icinde görünecek. Kaydet dügmesine bas.
11) Tekrar transfer dügmesine bas ve bu sefer "Dreambox'a yükle" diye bir dügme var ona bas.
12) Ekledigin yeni buket ile IPTV linki artik görünüyor olmasi lazim.
13) Eger IPTV acmaz ise 9. maddedeki islemi yapinca sol üst kösedeki stream tipi olarak "DVB/TS" i sec.
14) Asagida görünecek kutulardan "Service Tipi" kutusuna "1" digerlerine ise "0" yaz ve cik.
15) Kaydet ve tekrar dreambox'a yükle. Bu sefer acilmali.
sa Hotfile linki calismiyor baska link verebilirmisiniz..
sa Hotfile linki calismiyor baska link verebilirmisiniz..
CAYLAK- Mesaj Sayısı : 3
Nerden (Yasadiginiz Sehir) : eskisehir
Tuttugunuz Takim : ESES
Similar topics
» IPTV UPDATER Otomatik buket hazýrlayýcýsý ve yenileyicisi
» Dağ içinde
» DREAMBOX 500 S LERDE SABİT ÇANAK ÇOKLU LNB AYARLAMASi
» Dağ içinde
» DREAMBOX 500 S LERDE SABİT ÇANAK ÇOKLU LNB AYARLAMASi
1 sayfadaki 1 sayfası